Podologia

Ortesis de silicona

Les ortesis de silicona són unes peces fetes a mida. S’utilitzen en casos
de dits en arpa o martell, Hallux valgus (juanet), casos d’heloma interdigitals.. i tenen com a objectiu prevenir i ajudar a reduir la deformació.

Plantilles personalitzades

La nostra filosofia és treballar sempre des de la individualitat, per la qual cosa les nostres plantilles sempre seran personalitzades.
Comptem amb un taller on confeccionem les plantilles de forma
individualitzada. Realitzem plantilles posturals, mixtes i mecàniques sempre en funció del tractament que cada pacient requereix.

Reconstrucció unguial

La reconstrucció unguial és una tècnica que fem servir mitjançant
acrílic, amb l’objectiu d’ajudar no només estèticament, sinó en casos
de problemes d’onicocriptosi o onicolisi unguial.

Dermatologia podològica

La planta del peu és la zona que sosté i aguanta la pressió de tot el nostre cos. La pell de la planta és la més gruixuda del nostre organisme.
La pell i les ungles dels peus no són diferents a la resta del nostre cos, tot i ser una zona més engrossida, preparada per aguantar la pressió contínua del nostre pes, per això hi ha múltiples patologies dermatològiques que podem detectar, així com afeccions originades per una pressió excessiva, causada per un mal suport plantar o calçat inadequat.
Algunes patologies freqüents en consulta a nivell dèrmic són: la dermatomicosi (peu d’atleta, fongs), les berrugues plantars, els heloma (conegut com a “ull de pollastre”), les hiperqueratosis (dureses), la hiperhidrosi (sudoració excessiva) o la bromohidrosi (mala olor).
Amb les ungles passa exactament el mateix: la patologia unguial és més gran al peu a causa dels cops, la sudoració i el calçat inadequat. Patologies freqüents són: micosi unguial (fongs), onicocriptosi (ungla encarnada), onicogrifosi (engrossament unguial), leuconíquia o onicolisi.
Per això, realitzar revisions periòdiques al podòleg poden ajudar-te a prevenir o evitar aquestes afectacions.

Podologia infantil

La detecció precoç de qualsevol patologia o alteració en un nen és vital per garantir un bon creixement i un desenvolupament.
L’embaràs, el part, l’arrossegament, el gateig, la deambulació, els reflexos primaris, problemes de lectura i escriptura…
Tractem el nen des del conjunt, valorem no només el captor podal, sinó l’ocular i bucal, per així treballar la seva globalitat i ajudar-lo que creixi de la manera més lliure i sana possible.

Peu diabètic

La diabetis és una malaltia la característica de la qual és que els nivells de glucosa o sucre en sang són elevats, és una malaltia que afecta directament els peus. Portar-ne una bona cura és vital per a pacients que pateixen aquesta patologia, cuidar les ungles i la pell ajuda a evitar complicacions com úlceres.
A Inmotion tenim conveni amb CatSalut, permetent així que aquells pacients diabètics sota prescripció mèdica puguin acudir a la consulta de forma subvencionada.